PDA

View Full Version : Ograniczenia FPS



HH_Ebull_Pl
11-22-2016, 05:22 PM
Witam,po patchu 1.5 gra ogranicza mi fps do 30, do tej pory było 60~90,wszystkie stery zaktualizowane, grafika rx480 ,4790k, ssd
Ktoś miał może podobny problem ?

VarnhornePL
11-22-2016, 06:45 PM
Takze mam problemy ale gra Wywala mi do pulpitu I dziwne zwiechy mam ze w DZ sama postać biegnie w miejscu a Boty mnie napier............ Mam taki sam nick w Grze jak tutaj

HH_Rotar
11-22-2016, 07:16 PM
U mnie tak samo, po aktualce - spadek fps. Płynność gry spadła.

VarnhornePL
11-22-2016, 07:30 PM
Mi wywala całkiem Do puplitu na chwile sie wiesza i bez zadnego Okienka o Crashu wywala do pulpitu Używam GTx 760 Oc 2 Gb Gdddr5 nomlanie pokazuje 50-55 FPS ale wywala momentalnie teraz po 5 min gry na DZ wywalilo

EDIT: Postać sama biega chodzi Strzela i po tym wywala

AepDearhenna
11-22-2016, 08:45 PM
U mnie to samo.

VarnhornePL
11-23-2016, 12:25 PM
nadal macie problemy??

CoconutLipstick
11-24-2016, 10:47 AM
Cześć. Mam ten sam problem co autor posta. Po nowym patchu mam 30fps'ow i nieważne jakie dam ustawienia grafiki.
Czy ktoś z Was może już sobie poradził z tym problemem?
Pozdrawiam :)

UBI-Zuzu
11-24-2016, 12:04 PM
Hej wszystkim,

dzięki wielkie za zgłoszenie błędu. Jest to znana usterka (http://forums.ubi.com/login.php?do=ssologin&notregister=1&url=%2Fshowthread.php%2F1523642-Performance-30-FPS-Cap-on-PC), zespół wie o niej i pracuje nad jej naprawą. Serdecznie przepraszam za niegodoności.

Zuzu

VarnhornePL
11-24-2016, 02:36 PM
Tak super tyllko kiedy wyjdzie latka !!!!!!!!! bo gram max 2 godz i wywala postać Sama biega strzela czasami chodzi i po tym wywala z gry !!!!!! i zmieńcie te zrypane serwery na jeden glówny !!!!! Tak sie nie da Grać

CoconutLipstick
11-24-2016, 02:50 PM
No po patchu zdecydowanie nie da się grać. Co kilka minut na ekranie pokazuje się "wczytywanie" postać zwalnia, albo zatrzymuje się i nic nie można zrobić. No i te fpsy. Z 60 fpsów nagle mam ich 30, koszmar

VarnhornePL
11-24-2016, 03:05 PM
To i tak dobrze masz mi wywal;a calkiem

EDIT: dzis w taki sposob stracilem 9 przedmiotow bo nie zdarzylem uciec przed Botami

UBI-Zuzu
11-24-2016, 04:37 PM
O wszelkich postępach w pracach nad poprawką do tego błędu będziemy informować w temacie, który podlinkowałam w moim poprzednim poście.

Jeśli problemy uniemożliwiają Wam normalne granie, proszę o kontakt z naszym wsparciem technicznym (https://support.ubi.com/pl-PL/).

Zuzu

pmsgsp
11-27-2016, 01:57 PM
U mnie to samo, kombinowałem na różne sposoby, ale widzę po forum, że to nic nie da. Czekam na info, kiedy to zostanie poprawione, a na razie daje sobie spokój z grą...

Sergius0
11-28-2016, 11:03 AM
Ja po patchu nie mogę rozwiązać problemu z rozdzielczością i trybem pełnego ekranu. Chciałbym zmienić na mniejszą 1360x767 (pulpit mam 1920x1080) w pełnym ekranie ale wygląda to tak że jest mały ekran z szeroką czarna ramką. Edytowałem pliki state.cfg , GFXSettings.TheDivision.exe.xml ale bez pozytywnego efektu.

UBI-Zuzu
11-28-2016, 01:02 PM
@Sergius0, ta sprawa brzmi jak zadanie dla naszego wsparcia technicznego (https://support.ubi.com/pl-PL)!

Zuzu

VarnhornePL
12-05-2016, 01:55 PM
a cos ci mowi skrót klawiszowy ALT + Enter??