PDA

View Full Version : Gra sie wiesza i Wywala do Puplpitu



VarnhornePL
11-22-2016, 07:12 PM
Czemu mi gra pierw sie zawiesza a pozniej wywala Do Pulpitu !!!!!!!!! dzis już 10 raz od wprowadzenia Aktualizacji 1.5 !!!!!!!!

UBI-Zuzu
11-24-2016, 01:13 PM
Cześć VarnhornePL,

Przykro mi słyszeć, że doświadczasz takich problemów. Czy mogę dopytać o specyfikację Twojego komputera?

Zuzu

VarnhornePL
11-24-2016, 02:44 PM
AMD Phenom II Core x 4 3.0 GHZ model 945 black Edition 12 Giga ram ddr 3 Płyta główna Gigabyte Ga-78LMT-USB 3 Windows 10 64 bit i Gigabyte Nvidia GTX 760 OC 2 GB gddr 5




Zaznaczam ze to zaczeło sie po tej Aktualizacji nigdy nie mialem żadnych problemow z gra

UBI-Zuzu
11-24-2016, 04:55 PM
Problem może tkwić w Twoim procesorze - jeśli dobrze widzę, nie spełnia on minimalnych wymagań (https://support.ubi.com/pl-PL/faqs/000024735/WYMAGANIA-MINIMALNE-DLA-GRY-THE-DIVISION/).

Mimo wszystko zachęcam do kontaktu z naszym wsparciem technicznym (https://support.ubi.com/pl-PL), może nasi konsultanci będą w stanie Ci coś doradzić.

Zuzu

VarnhornePL
11-24-2016, 04:59 PM
Wczesniej nie mialem żadnych problemow zaczeły sie teraz po tej Aktualizacji

Appaloosa22
11-24-2016, 05:44 PM
Witam, u mnie najpierw Delta a teraz Mike C-25-413 ,jakies wyjasnienie tych szyfrów?

VarnhornePL
11-24-2016, 11:49 PM
Delta to jak dobrze pamietam polaczenie z Serwerem a Mike to już nie pamietam



Poprawiło sie u mnie juz tak nie wywala
nie chce krakać zobacze jak wstane

UBI-Zuzu
11-25-2016, 10:36 AM
@Appaloosa22, są to błędy połączenia / logowania. Czy nadal masz z nimi do czynienia?

@VarnhornePL, mam nadzieję, że problemy nie będą Cię już nękać. W przeciwnym razie, jak wspominałam powyżej, skontaktuj się proszę ze wsparciem technicznym (https://support.ubi.com/pl-PL).

Zuzu

VarnhornePL
11-25-2016, 11:15 AM
Teraz wyskoczył błąd Delta C-0-1243 Serwer niedostepny

VarnhornePL
11-28-2016, 10:31 AM
Gra sie ustabilizowala wiec temat do Zamkniecia

perszing19
04-28-2019, 02:54 PM
u mnie również wywala do pulpitu i to nie z winy kompa ,pograć można 10 minut i wywali!!!!:(:(:(:(:(


specyfikacja kompa : 16 Gb DDR3 , R9 280x 3Gb, AMD FX 8300, i płyta główna MSI 970a g43. Tak że powinno działać a tu goll l:mad::mad: