PDA

View Full Version : the crew błąd #0_24



mefx69
12-02-2016, 10:00 AM
witam tak jak w temacie wyskakuje mi taki bład szukałem rozwiązania ale nic nie znalazłem jedynie cos z jakimis portami podobno jest nie tak a ja nie wiem o co chodzi, miał juz ktos podobny problem ?

Sinoosek
12-02-2016, 06:07 PM
Kiedy ten błąd wyskakuje? Przed odpaleniem gry, po wyścigu itp. ??

Pakecik
12-20-2016, 04:58 PM
Mam ten sam problem , rozwiązałeś może go już ?