PDA

View Full Version : watch dogs 2 nie uruchamia się



teken_f
12-14-2016, 05:29 PM
Kupiłem Watch dogs 2, klikam graj w uplay i gra się nie uruchamia, jest jakieś wczytywanie w małym okienku, po czym wszystko się wywala bez jakiegokolwiek komunikatu i gra się nie odpala. Co robić ?

UBI-Zuzu
12-16-2016, 12:27 PM
Cześć teken-f, witaj na forum!

Czy Twój komputer spełnia minimalne wymagania (https://support.ubi.com/pl-PL/faqs/000025410/SYSTEM-REQUIREMENTS/) sprzętowe gry?

Zuzu

waldas666
02-10-2017, 10:17 PM
mi też się nie uruchamia teken_f mam takie same objawy co robić?

UBI-Zuzu
02-13-2017, 11:11 AM
@waldas666, jak zapytałam powyżej, czy Twój komputer spełnia minimalne wymagania (https://support.ubi.com/pl-PL/faqs/000025410/SYSTEM-REQUIREMENTS/) gry?

Zuzu

matemaz
08-06-2017, 05:38 PM
Witam mam ten sam problem, gra działała bez zarzutu ale ostatnio wymieniłem kartę graficzną na geforce GTX 1060 i gra przestała działać. Co zrobić? sterowniki posiadam najnowsze.

Ubi-Lilpwnd
08-07-2017, 08:47 AM
Hey matemaz!

Skontaktuj się proszę w tej sprawie z naszym działem technicznym na stronie: https://support.ubi.com/pl-PL/ lub pod numerem telefonu: 22 306 00 63.
Zapisz sobie MSInfo oraz Dxdiag aby im przedstawić, oni doradzą Ci z ustawieniami :)

DANIELKOPYTKO
06-25-2018, 06:02 PM
zuzu może mi też pomożesz. ja mam tak że ten jakby launcher się włącza i potem nic nie widać ja na menadżerze zadań już jest.
wysłałem już ten msinfo i dixiag i czekam tylko nie wiem co będę musiał zrobić potem. nawet już odinstalowałem i nic

Ubi-Lilpwnd
06-26-2018, 01:04 PM
Hej,
Jeśli już zgłosiłeś ten problem, napewno otrzymasz odpowiedź z pomocą ze strony obsługi technicznej :)

B2L_Kacpi
08-26-2020, 04:03 AM
Nie włącza mi się gra Watch Dogs 2 klikam graj w uplay i gra się nie uruchamia, jest jakieś wczytywanie w małym okienku, po czym wszystko się wyłącza bez jakiegokolwiek komunikatu i gra się nie odpala. Mam wszystkie wymagania sprzętowe spełnione

Radwanekk
10-15-2020, 07:34 PM
B2l_Kacpi mam to samo co ty. wymagania sprzętowe spełnia, co zrobić? reinstalacja nie działa reinstalowałem i system operacyjny i samą gre włącznie z usunięciem wszystkich plików.
Pozdrawiam