PDA

View Full Version : r6 siege przestał działać oco chodzi ?



Drakorian7PL
12-30-2016, 04:58 PM
od kilku dni na serwerach r6 powstała sytuacja wywalania gry do pulpitu po prostu ja zamyka mrozi obraz i kapota mam już doświadczenie z waszymi grami i wiem ze to nie pierwszy przypadek i nie w pierwszej grze dlatego zaczeło się kombinowanie ze sterownikami rozdzielczoscią itp. itd. i co i nic jak wywalało tak wywala sprawdzanie spójnosci plików przeinstalowywanie gry nic nie pomaga czy to na początku czy to na końcu meczu grę zamraża i tyle proszę o przyjrzenie się błędowi tej gry inaczej będziemy zgłaszać problem i domagać się zwrotu zakupionych dopalaczy miałem zakupiony dopalacz na 3 dni i praktycznie nie mogłem zagrac meczu do końca bo cały czas wywala z gry dla unikniecia nieporozumień napisze ze taka sytuacje jak jak ma około 20 osób w naszym klanie i nie tylko w r6 ale też w the division pozdrawiam

UBI-Zuzu
01-02-2017, 03:16 PM
Cześć BDK_BlackLight, witaj na forum!

Przykro mi słyszeć, że nęka Cię taki problem. Czy Twój komputer spełnia minimalne wymagania gry (https://support.ubi.com/pl-PL/faqs/000024358/PC-Requirements-for-Rainbow-Six-Siege/)?

Zuzu

Drakorian7PL
01-04-2017, 02:59 PM
oczywiście ze spełnia co to za pytanie ale przesyłam parametry mojego komputera
karta graficzna
GeForce GTX 1070/ 8192 MB
Intel Core i7
model procesora
i7-6700K (4.0 GHz, 4.2 GHz Turbo, 8 MB Cache, 91W)
ilość rdzeni
4
DDR4-2133 16 GB RAM
SSD
wiec się pytam dlaczego sa takie problemy większość graczy tego doswiadcza i to tez jest w innych grach ?????????

UBI-Zuzu
01-05-2017, 11:52 AM
Sądzę, że nasze wsparcie techniczne (https://support.ubi.com/pl-PL) będzie w stanie pomóc w rozwiązaniu problemów, które doświadczasz.

Zuzu