PDA

View Full Version : Problem z operatorami i ustawieniami



cropky
01-21-2017, 09:41 AM
Co jest cięte? Wchodzę do gry, a tam nie mam operatorów tylko opcję odblokowania. Restartuję grę, operatorzy wracają, ale teraz nie ma moich ustawień broni, dodatków - kompletnie nic!

W sumie dalej jest coś nie tak. U tych operatorów nie mogę wybrać uniformu...

https://t8.pixhost.org/thumbs/1336/36937457_20170123080321_1.jpg (https://pixhost.org/show/1336/36937457_20170123080321_1.jpg) https://t8.pixhost.org/thumbs/1336/36937458_20170123080331_1.jpg (https://pixhost.org/show/1336/36937458_20170123080331_1.jpg) https://t8.pixhost.org/thumbs/1336/36937459_20170123080341_1.jpg (https://pixhost.org/show/1336/36937459_20170123080341_1.jpg) https://t8.pixhost.org/thumbs/1336/36937460_20170123080350_1.jpg (https://pixhost.org/show/1336/36937460_20170123080350_1.jpg) https://t8.pixhost.org/thumbs/1336/36937461_20170123080357_1.jpg (https://pixhost.org/show/1336/36937461_20170123080357_1.jpg) https://t8.pixhost.org/thumbs/1336/36937462_20170123080404_1.jpg (https://pixhost.org/show/1336/36937462_20170123080404_1.jpg) https://t8.pixhost.org/thumbs/1336/36937463_20170123080412_1.jpg (https://pixhost.org/show/1336/36937463_20170123080412_1.jpg) https://t8.pixhost.org/thumbs/1336/36937464_20170123080439_1.jpg (https://pixhost.org/show/1336/36937464_20170123080439_1.jpg) https://t8.pixhost.org/thumbs/1336/36937465_20170123080449_1.jpg (https://pixhost.org/show/1336/36937465_20170123080449_1.jpg) https://t8.pixhost.org/thumbs/1336/36937466_20170123080457_1.jpg (https://pixhost.org/show/1336/36937466_20170123080457_1.jpg) https://t8.pixhost.org/thumbs/1336/36937467_20170123080511_1.jpg (https://pixhost.org/show/1336/36937467_20170123080511_1.jpg) https://t8.pixhost.org/thumbs/1336/36937468_20170123080525_1.jpg (https://pixhost.org/show/1336/36937468_20170123080525_1.jpg) https://t8.pixhost.org/thumbs/1336/36937471_20170123080536_1.jpg (https://pixhost.org/show/1336/36937471_20170123080536_1.jpg) https://t8.pixhost.org/thumbs/1336/36937472_20170123080544_1.jpg (https://pixhost.org/show/1336/36937472_20170123080544_1.jpg) https://t8.pixhost.org/thumbs/1336/36937473_20170123080553_1.jpg (https://pixhost.org/show/1336/36937473_20170123080553_1.jpg) https://t8.pixhost.org/thumbs/1336/36937474_20170123080602_1.jpg (https://pixhost.org/show/1336/36937474_20170123080602_1.jpg)

Wszystkie ustawienia, które miałem dla operatorów zostały wyzerowane. Poznikały też u niektórych dodatki, które miałem kupione (np. hamulec wylotowy - a miałem kupione wszystko co można dla każdego operatora). Ustawienie tego wszystkiego tak jak miałem to nie jest 5 minut! Dlaczego zostało to wyzerowane?!

Krzysztof_Ibisz
01-25-2017, 03:58 PM
Brak możliwości wybrania uniformu dla tych operatorów jest spowodowany tym że tych uniformów dla nich nie ma...

UBI-Zuzu
01-30-2017, 02:39 PM
@cropky, czy taka sytuacja nadal ma miejsce w grze?

Zuzu

cropky
01-30-2017, 06:42 PM
Moje ustawienia broni i dodatków nie wróciły. Muszę wszystko ustawiać od nowa i dopiero po tym pamięta. A co do uniformów to może być tak jak podał kolega wyżej, a ja nie zwróciłem uwagi.

UBI-Zuzu
01-31-2017, 12:34 PM
@cropky, jeśli gra nie będzie zapamiętywać Twoich ustawień w ciągu kilku dni pomimo dobrego połączenia internetowego, wówczas opisz proszę swój problem w zgłoszeniu do wsparcia technicznego (https://support.ubi.com/pl-PL).

Zuzu