PDA

View Full Version : Problem z postacią!!!



kOOsmacz
02-24-2017, 04:10 PM
Brawo... Ubi zaskakujecie mnie ostatnimi czasy... Wczoraj uruchomiłem betę GRa, ale odłączyli mi prąd i PC się wyłączył w momencie tworzenia postaci. Dziś chcę sobie pograć i od razu klikam na opcję w menu "kontynuuj". Ku mojemu zaskoczeniu wrzuca mnie od razu do kampanii bez możliwości wyboru postaci!!! W tym momencie już skoczył mi gul! Nie mogę uruchomić nowej kampanii i stworzyć wszystkiego od początku...! - DLACZEGO ?! Co mam zrobić by dokonać wyboru postaci tak jak tego chcę a nie jak mi stworzyła gra?
Mam nadzieję że odpowiedź na to pytanie pojawi się O WIELE szybciej niż na inne zagadnienia na tym forum...

druga sprawa - jak pominąć (albo usunąć) ten film kiedy się gra uruchamia? Jest to irytujące oglądać to kilka razu dziennie!

paroblem postaci rozwiązany. ale ten film początkowy to problem.

CopperEric
02-24-2017, 06:45 PM
Przytrzymujesz ESC

kOOsmacz
02-25-2017, 04:38 PM
no właśnie nie bardzo... -.- chodzi mi o ten film, w którym członek ubi wygłasza monolog o tym tytule w wersji beta. tego nie idzie pominąć

Elvandril
02-25-2017, 05:49 PM
Dla tych co by chcieli stworzyć nową postać to wystarczy wyłączyć synchronizację zapisu gry w uplay z chmurą Ubi, i skasować(lub przenieść) pliki w C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\savegames (domyślna lokalizacja gry).
U mnie filmik z członkiem Ubi można przeskoczyć klikając ESC.

CopperEric
02-25-2017, 08:26 PM
Jeśli chodzi o ten film to spamuje ESC

UBI-Zuzu
02-26-2017, 02:09 PM
Cześć @kOOsmacz,
Tak jak @Elvandril doradził, na skutek awarii Twój stan zapisu gry zapisał się błędnie i trzeba było go usunąć, by móc rozpocząć tworzenie postaci od początku.

Film początkowy trzeba obejrzeć za pierwszym uruchomieniem bety, ale powinno móc się go pominąć przy każdym kolejnym włączeniu za pomocą klawisza ESC, tak jak doradzili już inni użytkownicy powyżej. :)

Zuzu

kOOsmacz
02-26-2017, 02:15 PM
to niestety :/ problem postaci został już rozwiązany wcześniej i sam do tego doszedłem, choć zajęło to trochę czasu...
Filmu z pracownikiem nie mogę pominąć. Opcja o której mówicie, u mnie nie chce się załączyć... Lecz już drugi filmik samej gry po reklamówce np nvidii już pominąć mogę

Elvandril
02-26-2017, 07:51 PM
@kOOsmacz, spróbuj zmienić ustawienia wyświetlania obrazu: z fullscreen na WindowedFullScreen