PDA

View Full Version : prosze o pomoc



YTK.c9griz
03-01-2017, 08:02 AM
witam od soboty mam nowy komputer , problem jest taki ze ciagle mnie laduje ostatniego w grze nie wiem co się dzieje ustawienia mam na ultra probowalem zmieniac na wysokie ale dalej to samo , jest jakiś sposób żeby szybko ladowalo cos mnie musi blokować ale nie wiem co ?? to jest mój komputer
win 10
msi gtx 1080 x
i7 7700k
32 gb ramu
monitor iyama 144hz
Z170A GAMING M9 ACK

proszę o pomoc

Jezzzzzah
03-01-2017, 10:24 AM
Gra zainstalowana na SSD czy HDD?
Jeżeli HDD to masz odpowiedź. Jeżeli SSD - to powodzenia z pomocą techniczną.

visterekk
03-01-2017, 11:56 AM
Ja też mam HDD i ładuje się bardzo szybko. Raczej wina gry a nie Twojego sprzętu.

UG.Gimer
03-01-2017, 12:01 PM
Moze wystarczy defragmentacja dysku?

Właściwości dysku -> Narzędzia -> Defragmentacja.

YTK.c9griz
03-01-2017, 01:27 PM
mam zainstalowane na hdd

UG.Gimer
03-01-2017, 01:42 PM
Zrobiłeś defragmentacje?

Jak tak i problem jest nadal to usuń HD tekstury. Widać nie są dla Twojego komputera.

Jezzzzzah
03-02-2017, 07:42 AM
Przy takiej konfiguracji powinieneś mieć SSD, zainstaluj grę na SSD i problem zniknie. HDD jest za wolne.

YTK.c9griz
03-02-2017, 10:22 PM
instalacja na ssd pomogla dziekuje za pomoc temat można zamknąć

UBI-Zuzu
03-03-2017, 01:20 PM
Cieszę się, że problem został rozwiązany, temat zgodnie z życzeniem zamykam.

Zuzu