PDA

View Full Version : Przerwa Techniczna [26.06] [PC-PS4-XO] [ZAKOŃCZONA]



Ubi-Ligario
06-23-2017, 02:59 PM
W poniedziałek, 26 czerwca, będzie miała miejsce zaplanowana przerwa techniczna na wszystkich platformach. W tym czasie zostanie wprowadzona nowa aktualizacja gry.



http://static2.cdn.ubi.com/pxm/RainbowSix/Patch_3_3/XB1.png

10 AM - 12 AM CEST



http://static2.cdn.ubi.com/pxm/RainbowSix/Patch_3_3/ps4.png

10 AM - 12 AM CEST



http://static2.cdn.ubi.com/pxm/RainbowSix/Patch_3_3/PC.png

10 AM - 12 AM CEST




W tym czasie funkcje sieciowe będą niedostępne.
Przepraszamy za niedogodności i dziękujemy za Waszą cierpliwość i zrozumienie.

Informacje o patchu 1.10 można znaleźć tutaj (http://forums-pl.ubi.com/showthread.php/2163 ).

Dodatek DLC – pakiet Ekstremalny będzie dostępny 27 czerwca. Po godzinie 6 PM CEST | 12 PM EDT | 9 AM PDT powinnien być dostępny na wszystkich platformach.

Dodajemy również nowe darmowe nagrody w klimatach pozostałych gier Ubisoft. Będą one dostępne na stronie Ubisoft Club od 27 czerwca (godziny wieczorne). Lista nagród:

- Naklejka Dedsec (WD2) – darmowa
- Naklejka Bolivian Phantom (GRWL) – darmowa
- Naklejka Operation (R6) – darmowa
- Naklejka SHD (TCTD) – darmowa
- Naklejka Medival (FH) – darmowa
- Naklejka The Crew – darmowa
- Naklejka Motorbike – darmowa