PDA

View Full Version : Przerwa techniczna - 27 Lipca, 2017 [ZAKOŃCZONA]



Ubi-Lilpwnd
07-26-2017, 04:17 PM
Witam Agenci!

Serwery będą wyłączone na czas przerwy technicznej w Czwartek 27 Lipca o godzinie 09:30 AM CEST / 03:30 AM EDT / 00:30 AM PDT.
Przerwa będzie trwała około 3 godziny.

Będziemy was informować o wszelakich zmianach.

Dziękujemy,
The Division Team