PDA

View Full Version : Przerwa techniczna - 3 Sierpnia, 2017 [ZAKOŃCZONA]



Ubi-Lilpwnd
08-02-2017, 03:40 PM
Witam Agenci!

Serwery będą wyłączone na czas przerwy technicznej w Czwartek 3 Sierpnia o godzinie 09:30 AM CEST / 03:30 AM EDT / 00:30 AM PDT.
Przerwa będzie trwała około 3 godziny.

Będziemy was informować o wszelakich zmianach.

Dziękujemy,
The Division Team

Ubi-Lilpwnd
08-03-2017, 09:40 AM
Przerwa techniczna została zakończona!