PDA

View Full Version : Przerwa techniczna - 17 Sierpnia, 2017 [ZAKOCZŃCZONA]



Ubi-Lilpwnd
08-16-2017, 03:42 PM
Witam Agenci!

Serwery będą wyłączone na czas przerwy technicznej we wtorek 17 sierpnia o godzinie 09:30 AM CEST / 03:30 AM EDT / 00:30 AM PDT.
Przerwa będzie trwała około 3 godziny.

Lista zmian:
- Naprawiony problem z Wydarzeniami Globalnymi, kiedy agenci nie otrzymywali tokenów za ukończenie misji.

Będziemy was informować o wszelakich zmianach.

Dziękujemy,
The Division Team