PDA

View Full Version : Przerwa techniczna - 24 Sierpnia, 2017 [ZAKOŃCZONA]



Ubi-Lilpwnd
08-23-2017, 03:50 PM
Witam Agenci!

Serwery będą wyłączone na czas przerwy technicznej w czwartek 24 sierpnia o godzinie 09:30 AM CEST / 03:30 AM EDT / 00:30 AM PDT.
Przerwa będzie trwała około 3 godziny.

Będziemy was informować o wszelakich zmianach.

Dziękujemy,
The Division Team