PDA

View Full Version : Przerwa techniczna - 21 Września, 2017 [ZAKOŃCZONA]



Ubi-Lilpwnd
09-20-2017, 03:52 PM
Witam Agenci!

Serwery będą wyłączone na czas przerwy technicznej w czwartek 21 września o godzinie 09:30 AM CEST / 03:30 AM EDT / 00:30 AM PDT.
Przerwa będzie trwała około 3 godziny.

Będziemy was informować o wszelakich zmianach.

Dziękujemy,
The Division Team