PDA

View Full Version : Problem z nowym Assasin'a creed origines ps4 pro



krzysztof1410
10-28-2017, 05:37 AM
Witam

Mam problem z Assasin'a creed origines. Chciałbym przejść do drugiej lokacji żeby bawić się dalej w tą fantastyczną grę ale mam taki komunikat.
"ta funkcja nie jest jeszcze zainstalowana poczekaj aż zakończy się instalacja ACO a następnie spróbuj ponownie" więc czekałem długo czekałem. Potem przeinstalowałem grę jeszcze raz i i tak nic nie pomogło. Nie mogę opuścić pierwszej lokacji co bardzo irytuje. Szukam pomocy czy ktoś zna rozwiązanie problemu ?

Ubi-Lilpwnd
10-30-2017, 09:47 AM
Witam,
Skontaktuj się proszę w tej sprawie z naszym działem technicznym na stronie: https://support.ubi.com/pl-PL/ lub pod numerem telefonu: 22 306 00 63.

Dziękuję!

PiecowyKonrad
11-01-2017, 08:55 AM
Mam prosbe kupiłem Assassina w sklepie z kodem na mejla i za nic w swiecie nie wiem gdzie go wpisac poniewaz na ps kod ma 12 cyferek z liczbami a ja dostalem 16 wiec sie zastanawiam czy to ich blad czy co? Dzwonilem tma u mowili ze gdzies na stronie ubisoftu trzeba wpisac a ja tu nie moge znajsc gdzie:(