PDA

View Full Version : Przerwa techniczna - 23 Listopada, 2017



Ubi-Lilpwnd
11-22-2017, 04:16 PM
Witam Agenci!

Serwery będą wyłączone na czas przerwy technicznej w czwartek, 23 Listopada o godzinie 09:30 AM CEST / 03:30 AM EDT / 00:30 AM PDT.
Przerwa będzie trwała około 3 godziny.

Będziemy was informować o wszelakich zmianach.

Dziękujemy,
The Division Team

Woles_PL
11-23-2017, 10:44 AM
OK więc czekam

Ubi-Lilpwnd
11-23-2017, 10:51 AM
Wdarł sie błąd... powinno być 3 godziny :( Bardzo przepraszam za ten błąd.