PDA

View Full Version : Przerwa techniczna - 5 Grudnia, 2017 [ZAKOŃCZONA]



Ubi-Lilpwnd
12-04-2017, 05:44 PM
Witam Agenci!

Serwery będą wyłączone na czas przerwy technicznej w czwartek, 5 Grudnia o godzinie 09:00 AM CEST / 03:00 AM EDT / 00:00 AM PDT.
Przerwa będzie trwała około 3 godziny.


Podczas tej przerwy będziemy wdrążać Aktualizację 1.8!

Będziemy was informować o wszelakich zmianach.

Dziękujemy,
The Division Team