PDA

View Full Version : Przerwa techniczna - 14 Grudnia, 2017



Ubi-Lilpwnd
12-13-2017, 04:03 PM
Witam Agenci!

Serwery będą wyłączone na czas przerwy technicznej w czwartek, 14 Grudnia o godzinie 09:30 AM CEST / 03:30 AM EST / 00:30 AM PST.
Przerwa będzie trwała około 3 godziny.

Będziemy was informować o wszelakich zmianach.

Dziękujemy,
The Division Team