PDA

View Full Version : Gra odpala sie w oknie.



Quki1337
12-18-2017, 05:26 PM
Witam, wczoraj normalnie gralem sobie w r6, dzis wchodze i gra sie odpala w takim malym oknie ,ze napisu nie przeczytam, jakies porady?

Ubi-Lilpwnd
12-18-2017, 05:47 PM
Witam,

Czy sprawdzałeś w ustawieniach gry rodzielczość w jakiej gra się otwiera?

Quki1337
12-18-2017, 06:28 PM
Juz naprawilem, do zamknięcia.

unk4ss
12-18-2017, 08:42 PM
Dobrze by było, jakbyś napisał co zrobiłeś i co było nie tak. Tak działa forum.