PDA

View Full Version : Przerwa techniczna - 11 Stycznia, 2017



Ubi-Lilpwnd
01-10-2018, 04:34 PM
Witam Agenci!

Serwery będą wyłączone na czas przerwy technicznej w czwartek, 11 Stycznia o godzinie 09:30 AM CEST / 03:30 AM EST / 00:30 AM PST.
Przerwa będzie trwała około 2 godziny.

Będziemy was informować o wszelakich zmianach.

Dziękujemy,
The Division Team