PDA

View Full Version : Przerwa techniczna - 28 Luty, 2017



Ubi-Lilpwnd
02-27-2018, 12:07 PM
Witam Agenci!

Serwery będą wyłączone na czas przerwy technicznej w środę, 28 lutego o godzinie 9:30 AM CET / 03:30 AM EST / 12:30 AM PST.
Przerwa będzie trwała około 30 minut.

Będziemy was informować o wszelakich zmianach.
Dziękujemy,
The Division Team