PDA

View Full Version : Brak elitarnego uniformu Ash



Gronek31
03-06-2018, 04:56 PM
Jest zaznaczony ptaszkiem osprzęt głowy ale tak naprawdę go nie ma. https://photos.app.goo.gl/fPUV4sFecqKQV34h1

Ubi-Lilpwnd
03-06-2018, 05:06 PM
Witam,

Problem jest już znany :) Polecam zaglądać tutaj: https://www.reddit.com/r/Rainbow6/comments/82fnn1/year_3_season_1_known_issues_list/
W tym miejscu wszystko jest aktualizowane na bieżąco :)

Jezzzzzah
03-07-2018, 09:17 AM
No niestety ja ani pakietów, ani uniformu. Czekać tydzień czy zgłaszać do supportu?

Gelurafal
03-07-2018, 09:31 AM
Spin-iX (croopky) przecież problem jest znany i pracują nad jego rozwiązaniem spamując support takimi zgłoszeniami utrudniasz dostęp do pomocy innym z poważniejszymi problemami. Trochę cierpliwości wszyscy czekamy na elitarną Ash.

Jezzzzzah
03-07-2018, 09:33 AM
Dlatego pytam tu czy czekać czy zgłaszać
Problem jest jeszcze jeden. Przynajmniej na PC. Pościągało uniformy, osprzęt głowy z operatorów i trzeba na nowo je ustawiać.

Gelurafal
03-07-2018, 09:59 AM
Osprzęt głowy uniformy malowania znikają jak są problemy z serwerami przeważnie jak reset gry nie pomaga toi chyba jedynym rozwiązaniem jest założenie ich od nowa w takich przypadkach, na początku kilku sezonów miałem tak samo więc musisz poświęcić 20 min i zrobić to od nowa.

Ubi-Lilpwnd
03-07-2018, 10:21 AM
Witam,

Te problemy są znane. Więcej informacji można znaleźć tutaj (https://forums-pl.ubi.com/showthread.php/4793-Operacja-Chimera-oraz-Outbreak-Lista-problem%F3w?p=9502#post9502).
Jest również zaznaczone co trzeba zgłosić, a co nie :)

Jezzzzzah
03-07-2018, 10:58 AM
Ładnie i szybko. Tylko masz tam parę literówek. Jak możesz to popraw.

Ubi-Lilpwnd
03-07-2018, 11:16 AM
Zaraz poprawię wszystko, bo starałam się przetłumaczyć na szybko... zobaczyłam, że od wczoraj było dużo pytań na ten temat :(

Jezzzzzah
03-08-2018, 07:53 AM
No i chyba po problemie. Dziś u mnie i uniform Ash i 4 pakiety. THX.