PDA

View Full Version : Przerwa techniczna - 26 Marca, 2018



Ubi-Lilpwnd
03-21-2018, 05:08 PM
Witam Agenci!

Serwery będą wyłączone na czas przerwy technicznej w poniedziałek, 26 marca o godzinie 09:30 AM CET / 04:30 AM EDT / 01:30 AM PDT.
Przerwa będzie trwała około 3 godziny.

Będziemy was informować o wszelakich zmianach.
Dziękujemy,
The Division Team

Ubi-Lilpwnd
03-23-2018, 02:23 PM
Czynności konserwacyjne zostały przeniesione na poniedziałek, 26 marca, Przerwa nadal będzie trwać 3 godziny.
Powyższy post został zaktualizowany w celu odzwierciedlenia zmian.