PDA

View Full Version : Przerwa techniczna - 29 Marca, 2018



Ubi-Lilpwnd
03-28-2018, 02:09 PM
Witam Agenci!

Serwery będą wyłączone na czas przerwy technicznej w czwartek, 29 marca o godzinie 09:30 AM CET / 04:30 AM EDT / 01:30 AM PDT.
Przerwa będzie trwała około 2 godziny.

Będziemy was informować o wszelakich zmianach.
Dziękujemy,
The Division Team

Soobocz
03-29-2018, 05:26 PM
Nie ma 29 marca w poniedziałek..... 29 marzec jest w czwartek...

Ubi-Lilpwnd
03-30-2018, 09:00 AM
Poprawione :)