PDA

View Full Version : Przerwa techniczna - 19 kwietnia, 2018



Ubi-Lilpwnd
04-18-2018, 12:32 PM
Witam Agenci!

Serwery będą wyłączone na czas przerwy technicznej w czwartek, 19 kwietnia o godzinie 09:30 AM CEST / 04:30 AM EDT / 01:30 AM PDT.
Przerwa będzie trwała około 3 godziny.

Będziemy was informować o wszelakich zmianach.
Dziękujemy,
The Division Team