PDA

View Full Version : Dodatkowa przerwa techniczna - 24 kwietnia, 2018



Ubi-Lilpwnd
04-23-2018, 12:43 PM
Witam Agenci!

Serwery będą wyłączone na czas dodatkowej przerwy technicznej we wtorek, 24 kwietnia o godzinie 04:00 PM CEST / 10:00 AM EST / 07:00 AM PST.
Przerwa będzie trwała około 1 godzinę.

Zmiany które będą wprowadzone podczas tej przerwy to:
- Poprawka dla obecnego problemu ze stabilnością serwerów, który sprawiał że wielu graczy otrzymywało błąd Delta.

Będziemy was informować o wszelakich zmianach.
Dziękujemy,
The Division Team

Ubi-Lilpwnd
04-24-2018, 04:07 PM
Niektórzy gracze nadal doświadczają problemów z połączeniem po przerwie technicznej. Pracujemy nad rozwiązaniem tego problemu.
Będziemy was informować o wszelakich zmianach!

Ubi-Lilpwnd
04-25-2018, 09:19 AM
Wprowadziliśmy ulepszenia w związku z bieżącym problemem z łącznością, ale niektórzy gracze mogą nadal otrzymywać błąd DELTA. Jeśli nadal masz problemy z logowaniem, prosimy o cierpliwość i zrozumienie!