PDA

View Full Version : bład frc5



Damian27b
05-04-2018, 10:47 AM
Witam. mam dziwny błąd w jednej z pierwszych misji gdzie trzeba zmienić ubranie. Gdy kliknę przycisk E (interakcja) to wywala grę i wyskakuje błąd. Bardzo prosze o pomoc.
Z góry dziękuję .

Ubi-Lilpwnd
05-04-2018, 10:58 AM
Hej,
Czy możesz mi podać specyfikacje twojego komputera? :)

Damian27b
05-04-2018, 11:02 AM
Intel i5 -3470 3.20gHZ 3.60ghZ
8 gb ram
Amd radeon 7700 hd

Damian27b
05-04-2018, 11:04 AM
Dodam, że gra sie nie ścina do momentu aż nie kliknę zmiane ubioru zacina i po chwili wywala na pulpit

Ubi-Lilpwnd
05-04-2018, 11:05 AM
Bardzo dziękuję :) Przekażę ten problem dalej. Niestety możliwe, że jest to związane z AMD :(
Możesz również skontaktować sie z działem technicznym na stronie: https://support.ubi.com/pl-PL/ lub pod numerem telefonu: 22 306 00 63.

Damian27b
05-04-2018, 11:06 AM
ok czekam na wiadomość :)

Damian27b
05-09-2018, 10:51 AM
Wiadomo może juz w czymś tkwi problem ?

Ubi-Lilpwnd
05-09-2018, 11:23 AM
Czy kontaktowałeś się z obsługą techniczną? Ja niestety nie dostałam jeszcze żadnych technicznych informacji, najlepiej jest skontaktować się z nimi, bo jeśli mają informacje - to są najlepsze osoby do wytłumaczenia problemu.