PDA

View Full Version : Gra się wyłącza



Mentosek88
05-31-2018, 09:33 AM
Niestety po kilku minutach gry, nawet już na pierwszej scence gra się wywala i jest tylko możliwość wyjścia z gry lub rozpoczęcia na nowo. Na 10 minut gry wysypała się 3 razy.
Raz na pierwszym filmiku i dwa razy na pierwszym wyścigu. Niestety w tym stanie nie grywalna.

Ubi-Lilpwnd
05-31-2018, 09:58 AM
Hej,
Skontaktuj się proszę w tej sprawie z naszym działem technicznym na stronie: https://support.ubi.com/pl-PL/ lub pod numerem telefonu: 22 306 00 63.

Kybula
05-31-2018, 01:56 PM
mam ten sam problem, wystapil blad. nastapi powrót do menu.. lakoniczna informacja nie pomagajaca w niczym. wyslalem ticket, i czekam, idzialem juz na yt filmiki z tym samym problemem..

Mentosek88
05-31-2018, 02:17 PM
Odpowiedź z supportu:

Uprzejmie informuję, iż otrzymaliśmy podobne raporty od użytkowników, którzy doświadczyli tego samego problemu gdy włączone było oprogramowanie "Riva Tuner".
Aby rozwiązać ten problem, proszę wyłączyć oprogramowanie "Riva Tuner" i przetestować grę.
Po odinstalowaniu Riva tuner gra działa

Ubi-Lilpwnd
05-31-2018, 02:23 PM
Na jakiej plaformie gracie i czy otrzymujecie jakis kod błędu?

Tak jak Mentoskek88 napisał - na platformie PC pomaga wyłącznienie "Riva Tuner"

Mentosek88
05-31-2018, 02:35 PM
Wyłączenie nie pomogło. Musiałem odinstalować.

Kybula
05-31-2018, 02:53 PM
nie posiadam Riva Tuner...nie ma kodu bledu, tylko informacja "wystapil blad. nastapi przeniesienie do menu glownego"

Ubi-Lilpwnd
05-31-2018, 02:57 PM
Hej,
W takim razie skontaktuj się proszę w tej sprawie z naszym działem technicznym na stronie: https://support.ubi.com/pl-PL/ lub pod numerem telefonu: 22 306 00 63.
Niestety tylko obsługa techniczna jest w stanie pomóc w takiej sytuacji.

Kybula
05-31-2018, 03:39 PM
Nie mam Riva Tuner ale błąd powoduje chyba poprostu boostowanie kompa/gry. Dla mnie powodem błędu było dodanie profilu gry do AMD radeon settings - usunałem profil i chula bez problemu.