PDA

View Full Version : Gra nie działa :(



Smierdze2018
05-31-2018, 02:35 PM
Cześć ! po uruchomieniu the crew 2 widzę obrazek ładowania z the crew 2 i tak przez 40 minut nic się nie dzieje oprócz latającego w prawym dolnym rogu kółeczka. Pomoże ktoś:confused: ? Dziekuję za wszelką pomoc ;)

https://i.imgur.com/CSavzPm.jpgI

Ubi-Lilpwnd
05-31-2018, 02:56 PM
Hej,
Skontaktuj się proszę w tej sprawie z naszym działem technicznym na stronie: https://support.ubi.com/pl-PL/ lub pod numerem telefonu: 22 306 00 63.

kes333
05-31-2018, 03:33 PM
Witam, mam ten sam problem, pomogli Ci go rozwiazać w dziale pomocy? Jeżeli tak możesz się podzielić jak rozwiązać ten problem

Diuk_Zorro
06-01-2018, 09:58 AM
Nie no odpowiedź wielce pomocna, tylko, że pod wskazanym linkiem nie ma rozwiązania problemu, a na infolinii usłyszałem, że mogę się z Wami skontaktować od poniedziałku do piątku w jakichś tam godzinach, bodajże od 9:00 do 19:00 tyle, że dzwoniłem dzisiaj tzn. w piatek dzień roboczy około 11:50. Beta się zamyka w niedzielę, super sobie pgrałem naprawdę.

Ubi-Lilpwnd
06-01-2018, 10:27 AM
Niestety ja nie jestem w stanie pomóc z tym problemem ponieważ nie jestem pracownikiem obsługi technicznej :(
Pod linkiem możesz wysłać zgłoszenie - https://support.ubi.com/pl-PL/Cases/New

Bombaj79
06-01-2018, 03:07 PM
Mam to samo... Najpier VC++ 2015 sie nie chcialo zainstalowac, bo mialem wersje 2017 i wg installera byl to problem... a teraz za kazdym razem towrzy mi dump...

OK... z tego co wyczytalem moj procek nie wspiera instrukcji AVX i pewnie to jest przyczyna, ze sie gra nie uruchamia (mam AMD Phenom II X6 1090T) - skopiuje gre na lapka (i7-7700HQ) i zobacze czy chodzi...

OK... z tego co wyczytalem moj procek nie wspiera instrukcji AVX i pewnie to jest przyczyna, ze sie gra nie uruchamia (mam AMD Phenom II X6 1090T) - skopiuje gre na lapka (i7-7700HQ) i zobacze czy chodzi...


Tak... na lapku gra smiga