PDA

View Full Version : Wyrzuca z meczu po wprowadzeniu para bellum



God_Lukaseet
06-07-2018, 03:50 PM
A więc, czekam po 5-10 minut na start CASUALA po to, żeby jeszcze poczekać 2 minuty i przy starcie rundy po wyborze operatorów wywala. Wcześniej zero problemów teraz tak po para bellum sie dzieje nie wiem dlaczego nat otwarty użycie sieci 0 kabel od internetu podłączony prawidłowo. Nie wiem co robić nawet nie moge pograć a w terorhunty nie będę się bawić, a przy takim czymś rankeda boje się startować. Proszę o jakąś pomoc.
Pozdrawiam

Ubi-Lilpwnd
06-07-2018, 03:57 PM
Hej,
Na jakiej platformie grasz?

God_Lukaseet
06-07-2018, 04:08 PM
PC

Ubi-Lilpwnd
06-07-2018, 04:16 PM
W tym momencie nie jest nam znana żadna usterka/problem tego typu na platformie PC po aktualizacji z Operacją Para Bellum, więc niestety nie jestem w stanie pomóc :(
Skontaktuj się proszę w tej sprawie z naszym działem technicznym na stronie: https://support.ubi.com/pl-PL/ lub pod numerem telefonu: 22 306 00 63.

God_Lukaseet
06-09-2018, 02:09 PM
ta gra to żart. i to nie śmieszny. zmieniałem naty sraty i inne duperele w routerze w kompie i dalej to samo. w innych grach wszystko działa tylko w grach od ubisoftu działa jak krew z nosa. grałem 2 godziny i na jakieś 10 rozegranych meczy 1 ukonczyłem bo mnie jakimś cudem nie wyrzuciło. i weź tu miej jakąkolwiek frajdę z gry. jeśli do jutra się nie naprawi to uinstall i nigy więcej nie zagram. nie wspominając o tym że wejśćie do jakiejkolwiek rozgrywki to jest wielki łud szczęścia bo zazwyczaj w 4 na 5 przypadków pisze że utracono połączenie z serwerem gry.

Felix_x_x
06-12-2018, 06:47 PM
Ja od dzisiaj mam to samo.
Czasami wyrzuci grę zaraz po załadowaniu, czasem w środku meczu.
Praktycznie nie da się ukończyć żadnego meczu.
Do soboty było wszystko ok. Dzisiaj UPLAY ściągnął jakiś krótki update i już jest dramat.

Platforma: PC.

To0thFairy
06-12-2018, 06:52 PM
Dziś jakaś paranoja po 40 sec wywala z rozgrywki , nigdy nie miałem takiego problemu .

Felix_x_x
06-12-2018, 07:02 PM
No dokładnie. Dramat. Czasami nawet nie zdąży wczytać się ekran startowy...:/ Często wywala w momencie napisu "Trwa łączenie z serwerami R6 Siege".

God_Lukaseet
06-18-2018, 12:18 PM
Do mojego przypadku doszło jeszcze wyrzucanie (rozłączanie) z wifi tylko w tej grze