PDA

View Full Version : Przerwa techniczna - 21 czerwca, 2018



Ubi-Lilpwnd
06-20-2018, 04:37 PM
Witam Agenci!

Serwery będą wyłączone na czas przerwy technicznej w czwartek, 21 czerwca o godzinie 09:30 AM CEST / 04:30 AM EDT / 01:30 AM PDT.
Przerwa będzie trwała około 3 godziny.

Będziemy was informować o wszelakich zmianach.
Dziękujemy,
The Division Team