PDA

View Full Version : Przerwa techniczna - 5 lipiec, 2018



Ubi-Lilpwnd
07-04-2018, 10:21 AM
Witam Agenci!

Serwery będą wyłączone na czas przerwy technicznej w czwartek, 5 lipca o godzinie 09:30 AM CEST / 04:30 AM EDT / 01:30 AM PDT.
Przerwa będzie trwała około 3 godziny.

Będziemy was informować o wszelakich zmianach.
Dziękujemy,
The Division Team

Ubi-Lilpwnd
07-05-2018, 11:16 AM
Przerwa techniczna została zakończona!

Dziękujemy za waszą cierpliwość.