PDA

View Full Version : Przerwa techniczna - 10 lipiec, 2018



Ubi-Lilpwnd
07-09-2018, 03:20 PM
Witam Agenci!

Serwery będą wyłączone na czas przerwy technicznej w wtorek, 10 lipca o godzinie 09:30 AM CEST / 03:30 AM EDT / 12:30 AM PDT.
Przerwa będzie trwała około 1 godziny.

Będziemy was informować o wszelakich zmianach.
Dziękujemy,
The Division Team