PDA

View Full Version : Przerwa techniczna - 30 sierpnia, 2018



Ubi-Lilpwnd
08-28-2018, 01:43 PM
Witam Agenci!

Serwery będą wyłączone na czas przerwy technicznej w czwartek, 30 sierpnia o godzinie 09:30 AM CEST / 03:30 AM EDT / 12:30 AM PDT.
Przerwa będzie trwała około 3 godziny.

Będziemy was informować o wszelakich zmianach.
Dziękujemy,
The Division Team