PDA

View Full Version : Przerwa techniczna - 21 września, 2018



Ubi-Lilpwnd
09-20-2018, 11:04 AM
Witam Agenci!

Serwery będą wyłączone na czas przerwy technicznej w piątek, 21 września o godzinie 09:30 AM CEST / 03:30 AM EDT / 12:30 AM PDT.
Przerwa będzie trwała około 3 godziny.

Będziemy was informować o wszelakich zmianach.
Dziękujemy,
The Division Team