PDA

View Full Version : Aktualizacja - 8 Listopada - PC



Ubi-Lilpwnd
11-08-2018, 05:30 PM
https://i.imgur.com/f89ujEg.jpg
*by Zachspiri*

Po wydaniu w zeszłym tygodniu wersji beta PvP na PC, dziś publikujemy pierwszą rundę poprawek i ulepszeń. Niektóre z poniższych poprawek zostały już wydane z poprawką 29 października, ale uwzględniamy je tutaj ze względu na prostotę. Ta łatka zostanie opublikowana dzisiaj o 17:00 CET / 11:00 AM EST / 8:00 AM PST.

USUNIĘTE BŁĘDY I USPRAWNIENIA

Stabilność gry i rozwiązywanie różnych awarii.
Naprawiono różne problemy z matchmakingiem, HUD, punktacją i playlistą w trybie multiplayer PvP.
Naprawiono wiele problemów z łącznością i awariami routera.
Naprawiono problemy z lokalizacją nazw nagród 3 sezonu.
Naprawiono zasoby i interfejs w wiosce X Games.
Naprawiono problem z zachowaniem na drugiej rampie (wyzwania X Games).
Naprawiono konflikt wejścia podczas podróży.
Naprawiono problem z wyzwaniem Cross w dodatku Droga do Olimpiady