PDA

View Full Version : Przerwa techniczna - 22 Listopada, 2018



Ubi-Lilpwnd
11-21-2018, 01:39 PM
Witam Agenci!

Serwery będą wyłączone na czas przerwy technicznej w czwartek, 22 listopada o godzinie 09:30 AM CET / 03:30 AM EDT / 12:30 AM PDT.
Przerwa będzie trwała około 15 minut.

Będziemy was informować o wszelakich zmianach.
Dziękujemy,
The Division Team