PDA

View Full Version : Przerwa techniczna - 10 stycznia, 2019



Ubi-Lilpwnd
01-09-2019, 01:32 PM
Witam Agenci!

Serwery będą wyłączone na czas przerwy technicznej w czwartek, 10 stycznia o godzinie 09:30 AM CET / 03:30 AM EDT / 12:30 AM PDT.
Przerwa będzie trwała około 3 godziny.

Będziemy was informować o wszelakich zmianach.
Dziękujemy,
The Division Team