PDA

View Full Version : Przerwa techniczna - 22 stycznia, 2019



Ubi-Lilpwnd
01-21-2019, 01:59 PM
Witam Agenci!

Serwery będą wyłączone na czas przerwy technicznej w wtorek, 22 stycznia o godzinie 10:00 AM CET / 04:00 AM EDT / 01:00 AM PST.
Przerwa będzie trwała około 2 godziny.

Będziemy was informować o wszelakich zmianach.
Dziękujemy,
The Division Team