PDA

View Full Version : Przerwa techniczna - 14 luty, 2019



Ubi-Lilpwnd
02-13-2019, 11:34 AM
Witam Agenci!

Serwery będą wyłączone na czas przerwy technicznej w czwartek, 14 lutego o godzinie 9:30 AM CET / 03:30 AM EDT / 12:30 AM PST.
Przerwa będzie trwała około 3 godziny.

Będziemy was informować o wszelakich zmianach.
Dziękujemy,
The Division Team