PDA

View Full Version : [NAPRAWIONO] [Interfejs] Mapa się nie ładuje



UBI-Zuzu
06-28-2016, 03:45 PM
Typ błędu: Interfejs
Nazwa błędu: Mapa się nie ładuje
Opis: Wiemy o błędzie, na skutek którego mapa nie łąduje się poprawnie.
Czy to eksploit: Nie
Status: NAPRAWIONO

Grimnir669
06-29-2016, 12:17 PM
Ludzie co się dzieje z mapą w Tom Clancy's The Division po update'cie?

UBI-Zuzu
06-29-2016, 01:06 PM
Cześć Griminir669,

ten wątek jest poświęcony informacjom na temat wyżej opisanego błędu - wszystko, co podane jest w pierwszym poście jest oficjalnie znanymi infomacjami na ten temat. Zaktualizujemy je, jeśli pojawią się nowe.

Prosiłabym, by nie podejmować dyskusji w tym wątku, chyba, ze posiadasz dodatkowe informacje na temat tego błędu - w przeciwnym razie proszę o dyskutowanie na ten temat w dziale Forum Techniczne.

Zuzu