PDA

View Full Version : Epizod 3 Bloodline - Informacje



Ubi-Lilpwnd
03-05-2019, 09:48 AM
Witajcie,
Cieszymy się, że możemy podzielić się z wami informacją na temat Legacy of First Blade, Epizod 3 i jak uzyskać dostęp do nowego dodatku.


Czas wydania:
PC - Uplay


5 marca @ 2AM PST / 5AM EST / 10AM UTC / 11AM CEST


PC - Steam


5 marca @ 9:00 PST / 12 PM EST / 5PTC UTC / 6PM CEST


Xbox One


5 marca o godzinie 00:00 czasu lokalnego


PS4


5 marca - dostępność w ciągu dnia, czasy różnią się w zależności od regionu.



Aby uzyskać dostęp do zawartości:

Epizod 3 będzie wymagał manualnego pobrania na PS4 i Xbox.
W celach informacyjnych, oto kilka FAQ, które mogą pomóc w zlokalizowaniu treści do pobrania:


PS4 (https://support.ubi.com/en-GB/faqs/000025351/Check-if-content-is-installed-on-PS4/)
Xbox (https://support.ubi.com/en-US/faqs/000026438)
PC (https://support.ubi.com/en-GB/Faqs/000026437/Check-If-Content-is-Installed-on-PC/)