PDA

View Full Version : Przerwa Techniczna [14.03] [PC-PS4-XO]



Ubi-Lilpwnd
03-13-2019, 01:56 PM
Witajcie wojownicy,

W czwartek, 14 marca będzie przeprowadzona przerwa techniczna wszystkich platformach. Przerwa rozpocznie się o godzinie 12:00 PM ET / 17:00 PM CET i zakończy o godzinie 14:00 PM ET / 19:00 PM CET.

Lista zmian
- Aktualizacja 2.06.0 (https://forhonor.ubisoft.com/game/pl-pl/news-community/160-345316-16/patch-notes-2060)

Dziękujemy za zrozumienie i cierpliwość!