PDA

View Full Version : Preload oraz informacje na temat premiery



Ubi-Lilpwnd
03-28-2019, 04:53 PM
Hej wszystkim,
Poniżej możecie znaleźć informacje na temat preloadu PC oraz dokładny czas premiery gry.



Preload dla właścicieli Przepustki Sezonowej Assassin's Creed Odyssey
PC - Uplay
26 marca @ / 10 AM PDT / 1PM EDT / 5PM UTC / 6PM CET

PC - Steam
26 marca @ / 10 AM PDT / 1PM EDT / 5PM UTC / 6PM CET

Uwaga: na konsolach nie ma opcji preloadu.



Czas premiery dla właścicieli Przepustki Sezonowej Assassin's Creed Odyssey
PC - Uplay
29 marca o 1:00 PST / 4:00 EST / 9:00 UTC / 10:00 CET

PC - Steam
29 marca o godz. 10.00 PDT / 1PM EDT / 5PM UTC / 6PM CET

Xbox One
29 marca o 12 rano czasu lokalnego

PS4
29 marca o 12 rano czasu lokalnego



Jak uzyskać dostęp do zawartości Przepustki Sezonowej:

Assassin's Creed III Remastered wymaga ręcznego pobrania na PS4 i Xbox.

W celach informacyjnych poniżej znajduje się kilka często zadawanych pytań, które mogą pomóc w zlokalizowaniu treści do pobrania:
PS4 (https://support.ubi.com/pl-pl/faqs/000025351/Check-if-content-is-installed-on-PS4/)
Xbox (https://support.ubi.com/pl-pl/faqs/000026438)
PC (https://support.ubi.com/pl-pl/Faqs/000026437/Check-If-Content-is-Installed-on-PC/)




Premiera na platformie Switch
Dostarczymy terminy wydania wersji Switch bliżej jej wydania.