PDA

View Full Version : Przerwa techniczna - 5 kwietnia, 2019



Ubi-Lilpwnd
04-04-2019, 01:42 PM
Witam Agenci!

Serwery będą wyłączone na czas przerwy technicznej w piątek, 5 kwietnia o godzinie 9:30 AM CEST / 04:30 AM EDT / 01:30 AM PDT.
Przerwa będzie trwała około 3 godziny.

Zostanie opublikowana aktualizacja Inwazja: Bitwa o DC.

Będziemy was informować o wszelakich zmianach.
Dziękujemy,
The Division 2 Team