PDA

View Full Version : Przerwa techniczna - 11 kwietnia, 2019



Ubi-Lilpwnd
04-10-2019, 03:12 PM
Witam Agenci!

Serwery będą wyłączone na czas przerwy technicznej w czwartek,11 kwietnia o godzinie 9:30 AM CEST / 03:30 AM EDT / 00:30 AM PDT.
Przerwa będzie trwała około 3 godziny.

Wprowadzone poprawki:
Naprawiono brak możliwości Fast Travel do Castle settlement.
Naprawiono kilka przypadków nieprawidłowego zachowania umiejętności Bounty bossa.
Naprawiono błąd powodujący, że materiały do ​​tworzenia Nemesis były nieosiągalne.
Naprawiono błąd Delta-03 występujący na końcu meczów Konfliktu.
Naprawiono błąd, który powodował, że linia odnajdywania ścieżek zachowywała się nieprawidłowo, gdy znajdowała się w pobliżu miejsca docelowego.
Naprawiono powtarzający się dźwięk „darowizny” po jej przekazaniu i porzuceniu codziennej misji.
Naprawiono błąd związany z licznikami odliczania pamięci podręcznej.

Będziemy was informować o wszelakich zmianach.
Dziękujemy,
The Division 2 Team