PDA

View Full Version : Przerwa techniczna i lista zmian - 18 kwietnia, 2019



Ubi-Lilpwnd
04-17-2019, 03:41 PM
Agenci,

Serwery zostaną zamknięte na zaplanowaną konserwację w czwartek, 18 kwietnia o 09:30 CEST / 03:30 AM EDT / 12:30 AM PDT.
Szacowana długość przerwy to około 3 godzin.

Lista zmian:
Naprawiono błąd, przez który gracze mogli otrzymać nieograniczone heroiczne nagrody Snitch.
Naprawiono problem, w którym gracze utykali po podniesieniu, mając aktywny stan DoT.
Naprawiono problemy związane z utknięciem graczy po podniesieniu.
Obniżono obrażenia i zdrowie NPC powyżej normalnego poziomu trudności.
Zwiększona różnorodność NPC na wyższych poziomach trudności.
Trudność została znacznie zmniejszona na poziomie Hard, umiarkowanie zmniejszona na poziomie Challenge i lekko zmniejszona na poziomie Heroic.
Naprawiono błąd związany z agresywnością Elite NPC na poziomie Heroic / Alert Level 4.
Zmniejszono obrażenia zadawane przez Nazwanych bosów.

Dziękujemy,
Zespół The Division 2