PDA

View Full Version : Przerwa techniczna - 30 kwietnia, 2019



Ubi-Lilpwnd
04-29-2019, 04:00 PM
Witam Agenci!

Serwery będą wyłączone na czas przerwy technicznej w wtorek, 30 kwietnia o godzinie 9:30 AM CEST / 03:30 AM EDT / 12:30 AM PDT.
Przerwa będzie trwała około 15 minut.

Będziemy was informować o wszelakich zmianach.
Dziękujemy,
The Division 2 Team