PDA

View Full Version : Przerwa techniczna - 9 Maja, 2019



Ubi-Lilpwnd
05-09-2019, 08:53 AM
Witam Agenci!

Serwery będą wyłączone na czas przerwy technicznej w czwartek, 9 maja o godzinie 9:30 AM CEST / 03:30 AM EDT / 00:30 AM PDT.
Przerwa będzie trwała około 2 godziny.

Będziemy was informować o wszelakich zmianach.
Dziękujemy,
The Division 2 Team