PDA

View Full Version : Przerwa techniczna - 16 Maja, 2019



Ubi-Lilpwnd
05-15-2019, 02:32 PM
Witam Agenci!

Serwery będą wyłączone na czas przerwy technicznej w czwartek, 16 maja o godzinie 15:00 PM CEST / 09:00 AM EDT / 06:00 AM PDT.
Przerwa będzie trwała około 3 godziny.

Będziemy was informować o wszelakich zmianach.
Dziękujemy,
The Division 2 Team